2019-06-12 12:25:09

Pobjedili smo na 17. Smotri učeničkih zadruga Grada Zagreba

Učenička zadruga „Pušlek“ osvojila je prvo mjesto i predstavljat će Grad Zagreb na 31. Smotri učeničkih zadruga Republike Hrvatske

Na 17. Smotri učeničkih zadruga Grada Zagreba  sudjelovale su 33 učeničke zadruge, a prema  glasanju svih prisutnih zadruga, UZ Pušlek proglašena je pobjednikom.

UZ „Pušlek“ predstavile su učenice Maja Brundić iz sekcije Flora i zdravlje, Tea Vidičević iz sekcije Izrada ukrasnih predmeta, Tea Skukan iz Aranžerske sekcije  i voditeljice Vilara Pavlović, dipl.ing.agr. i mr.sc. Lada Piljac Kosović.

Sekcija Flora i zdravlje, Aranžerska sekcija i Izrada ukrasnih predmeta izložile su od ljekovito aromatičnog bilja i začina liniju proizvoda pod jedinstvenim nazivom „Četiri lopova“.

Posjetiteljima našeg izložbenog prostora, pozornost je najviše privukao zanimljiv estetski izričaj koji je bio kombinacija prirodnih materijala, žice, drva, jute, stakla i bilja,  a legenda o četiri lopova, skrivena u smotuljcima ambalaže, pozivala je na kupnju.

Iskrene čestitke učenicima i profesorima koji su predstavljali Agronomsku školu Zagreb i ostvarili sjajan uspjeh na Smotri.


Poljoprivredna škola Zagreb