2020-02-24 09:23:24

Započela je energetska obnova škole

Medijsko predstavljanje projekta energetske obnove zgrade.

U Agronomskoj školi Zagreb, 20.2.2020. godine, održano je medijsko predstavljanje projekta energetske obnove zgrade u kojoj su smještene četiri srednje škole.

Enegetska obnova zgrade započinje ovih dana, a planirano vrijeme završetke je listopad ove godine. Po završetku energetske obnove uštedit će se 54% energije i smanjit će se emisija CO₂ za 42 %. Ovim zahvatom stvorit će se bolji uvjeti za provođenje nastave, a novim izgledom zgrada će  postat  vizualno atraktivnija.

Ovom događanju prisustvovala je zamjenica pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje mr.sc. Katarina Milković, član Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava gospodin Ilija Sliško, ravnatelji, zaposlenici i učenici srednjih škola, predstavnici izvođača radova te predstavnici medija.

Prisutne je pozdravio ravnatelj Agronomske škole Zagreb Ivica Marinić, nakon čega su se obratili ravnatelj Prehrambeno – tehnološke škole Josip Šestak, voditeljica projekta Andrea Sili – Bosner i pomoćnica pročelnice gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Melita Borić.

                ​Pripremio: Ivica Marinić, dipl.ing.agr.

                                           

 


Poljoprivredna škola Zagreb